Bjørn Olsen - nytt æresmedlem i Venneforeningen

Bjørn Olsen - nytt æresmedlem i Venneforeningen

Publisert av Ivar Strømstad den 07.12.23.

Bjørn Olsen ble utnevnt til æresmedlem av Flysamlingen Gardermoen, Venneforeningen på en tilstelning tidligere denne uken. En utnevnelse som må sies å være "overmoden". Bjørn er en nestor innen Militær Luftmakts historie. Han ble medlem av Norsk Flyhistorisk Forening i 1967. Samme året som foreningen ble stiftet. Siden den gang har han vært aktiv i mange roller og på ulike arenaer. I medlemsbladet FLYSAM som kommer ut nå før jul kan dere lese mer om hans meritter.

I Venneforeningen har han vært medlem siden foreningen ble stiftet. Utnevnelsen skjer samtidig med at han annonserer at han "slutter". Vi rundt han er litt usikker på hva det ligger i det, men må akseptere og forstå at han ikke lengre vil være å se på Gardermoen en eller flere dager i uken. - Han bor tross alt en godt stykke reisevei unna. Samtidig er vi sikre på at Bjørn fortsatt er å regne med, spesielt når det gjelder faglige spørsmål om Militær Luftmakt. - Han kan svare på det meste!

Bjørn Olsen har vært en vesentlig bidragsyter til Flysamlingens utvikling og dens Venneforening. Gratulerer med utnevnelsen, Bjørn, takk for alt du har bidratt med og lykke til med kanskje, en litt mer behagelig tilværelse.

 

 

.